JOGARTSzkoła jogi na Mokotowie18 lat doświadczenia
Plan zajęćInformacjeSzkołaWarsztatyKontakt
ul. Narbutta 70/202-529, WarszawaFacebook / Instagramkontakt@jogart.pl
Roślinne i Wielkanocne Menu GabrysiNasza nauczycielka Gabrysia świetnie gotuje. Niektórzy mogli przekonać się o tym, na zeszłorocznych wakacyjnych warsztatach jogi w Krzykosach. Teraz można spróbować jej Wielkanocnych specjałów:
Żurek na domowym zakwasie gryczanym (40 zł za litr)
Pasta "jajeczna" z cieciorki (250 gr 18zł)
Pesto ze świeżego czosnku niedźwiedziego (110 gr 15 zł)
Pasztet z fasoli przekładany suszoną morelą macerowaną w whisky (50 zł za brytfankę)
Wędzony "łosoś" z marchewki (150 gr 15 zł)
Bliny gryczane (12 sztuk 20 zł)
Zdrowy wegański majonez na nierafinowanym oleju rzepakowym (200 gr 18zł)
Sałatka jarzynowa (300 gr 20zł)
Mazurek kokosowo-migdałowy z czarną porzeczką (22x22cm 60zł)
Mazurek orzechowo-czekoladowy (22x22cm 60zł)
Pascha jaglano-nerkowcowa (220 gr 25zł)
Całe menu wegańskie, bezglutenowe i bezcukrowe.
Bakalie i orzechy niesiarkowane, produkty w miarę możliwości eko.
Zamówienia można składać do 14-go kwietnia na adres gabrielafrankiewicz@gmail.com lub telefonicznie 604 091 519.
Odbiór na Mokotowie między 18 a 20 kwietnia.
KontaktJOGARTSzkoła jogi na Mokotowieul. Narbutta 70/202 529 Warszawa(Metro Pole Mokotowskie)Artur 694 283 405(0-22) 245 31 69kontakt@jogart.plwww.jogart.pl